Vores områder​

Ingeniører

Vi tilbyder dygtige ingeniører og rådgivere blandt andet indenfor bygge- og anlæg, industri, struktur, analyse, piping, proces, mekanik, elektro og instrument/automatik.

I tillæg tilbyder vi konsulenter for kortere eller længere opgaver, samt rekruttering til faste stillinger hos vore kunder.

Transport / Logistik

Vi tilbyder udleje af godt kvalificerede og dygtige chauffører i alle kategorier med relevante certifikater, både for langturer, lastbiler, kranbiler og anlægsmaskinførerer. Tag kontakt for at leje en eller flere af vore dygtige chauffører.

Bygge-og anlægsbranchen

Uniqon har gennem flere år specialiseret sig på at finde dygtige håndværkere til bygge- og anlægsbranchen. Vi har vort eget rekrutteringsselskab i Litauen, som skaffer de bedste personer fra mange steder i Europa, primært dog de baltiske stater. Vort mål er at være en foretrukken aktør indenfor denne branche. Uniqon har kompetente medarbejdere blandt andet indenfor følgende fagområder:

Tømrere, jernbindere, murere, beton-/grundarbejder, VVS´ere, forskalningssnedkere, maskin/kranførerer, elektrikere etc. Dertil kommer anlægsledere/byggeledere, formænd, ingeniører, projektledere, hjælpearbejdere, håndlangere og rengøringsfolk.

De allerfleste af vore medarbejdere kan tale og forstå engelsk.

Kontakt os med dine behov, uanset hvor kort eller lang tid det drejer sig om og vi vil gøre vort yderste for at assistere Jer.

On-/offshore og mekanisk industri

Vi har lang erfaring på at levere kvalificeret personale i dette marked. Vort mål er at levere ret bemanding i ret tid.

Vi leverer personale indenfor disse fagområder:

Industri-mekanikere, industri-rørlæggere, hydraulik, svejsere (alle typer stål), pladearbejdere, ingeniører, supervisorer, projektledere, isolatører og malere.

Horeca-segmentet

Uniqon tilbyder projektansatte til virksomheder i Horeca-segmentet, det vil sige restauranter, cafeer etc, samt events og relateret virksomhed. I samarbejde med vort søsterselskab Techmaris UAB i Litauen skaffer vi professionelle medarbejdere som måtte trænges for en kortere eller længere projektperiode.

Relevant for denne branche vil være: kokke, tjenere, hovmestre og bartendere. Ressourcer til opvask, eller service-medarbejdere som fx receptionister, event-crew og bærehjælp.

Uniqon bygger på bred erfaring i branchen, og vi ved at personalet altid er en vigtig del af produktet.

Vi lægger vægt på en positiv serviceindstilling, arbejdsmoral og gode arbeidsvilkår. En tæt og personlig opfølging kan du alltid forvente hos os. Hos os har vi høj fokus på at levere kvalitet i alle led til bedst mulige betingelser for vore kunder.

Ønsker du at leje personale?​

Vi er altid på udkig efter dygtige og kvalificerede medarbejder inden for vore områder. Tøv ikke at kontakte os for at høre mere, henten via denne fomrular eller på telefon / e-mail.

Vi vender hurtig tilbage.​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Uniqon Danmark A/S

Ølsemagle Kirkevej 64, 4600 Køge

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 60 22 71 45

E-mail: anders.kristensen@uniqon.dk

CVR: 40214542

Åbningstider

Mandag - torsdag: 08.00 - 16.00

Fredag: 08.00 – 15.30

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

Sociale medier