Skip links

Udadvendt og relationsstærk salgskonsulenter / projektleder

Uniqon Danmark A/S – Køge

Vi er i vækst og søger derfor to salgskonsulenter / projektledere – en til vort kontor i Køge og en som med base fra hjemmekontoret kan betjene kunder i Jylland.

Uniqon Danmark A/S er en del af et norsk selskab som har styrket bemanding i skandinaviske virksomheder siden 2005. Hovedkontoret er placeret i Vestnorge. Rekrutteringen sker primært i de baltiske lande, hvor vi har et HR-kontor med 5 personer placeret i Vilnius, Lithauen.

Dine vigtigste opgaver

Din vigtigste opgaver bliver at sælge vore bemandingsløsninger til kunder i hele Danmark, at følge disse kunder op og at onboarde de nyansatte så de oplever bedst mulige opstart hos vore kunder. Du vil have en løbende dialog og opfølgning med både kunder og ansatte samt en tæt dialog med vores HR managers i Vilnius. Målsætningen er sammen med HR managers at finde dygtige og kompetente medarbejdere, som vore kunder får lyst til at fastholde på langt sigt.

Derudover vil arbejdet også bestå af oprettelse i vort bemandingssystem SmartDok, hjælpe nyansatte med at tilflytte Danmark, forberede lønkørsel (ikke køre løn), og meget andet.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering og også gerne med salg.

Vi forventer, at du har en fornuftig IT-forståelse og er fortrolig med Microsoftpakken – Outlook, Word og Excel. Meget af kommunikationen foregår via tlf, mail og teams, men der vil også være fysiske møder med kunder og ansatte.

Bliv en del af et rutineret team med mange års erfaring

Du vil arbejde tæt sammen med især kollegaerne i Vilnius (og selvfølgelig i Danmark). Derfor er det et must at du taler engelsk.

Et team med godt humør og gåpåmod

Vi er et team med godt humør, og du får en afvekslende hverdag med masser af fart over feltet og med frihed under ansvar. Du bliver en del af et stærkt team, der alle brænder for vores fag, men hvor også nærvær og fællesskab er kodeordet.

Derfor passer du som person bedst til vores team, hvis du er fleksibel (det er vi nemlig også), proaktiv, uhøjtidelig og udstyret med masser af godt humør og gåpåmod og engagement.

Lønvilkår

Lønvilkår efter kompetencer og erfaring.

Kontakt

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Anders Kristensen på telefon 60227145 eller på anders.kristensen@uniqon.dk

Vi indkalder løbende til samtale og besætter stillingen, når vi har fundet den rette nye kollega. Send din ansøgning via ansøgningsknappen nedenfor.

Vi glæder os til at høre fra dig!